Your cart
Your cart is empty.

101 aurinkoihottuma

Aurinkoihottuma on ikävä vaiva, ja kauniin päivetyksen tavoittelu voi muuttua nopeasti tuskalliseksi. Tanrevel-tuotteiden tarina itse asiassa alkoi, koska kärsimme itse aurinkoihottumasta.

Haluamme nyt jakaa tietoa aurinkoihottumasta, sen ilmenemisestä ja hoidosta, koska tiedämme, miten inha vaiva se voi olla. Riippumatta siitä, oletko itse kärsinyt siitä vai etkö ole koskaan kuullutkaan siitä, tieto auttaa suojautumaan aurinkoihottumalta ja ennaltaehkäisemään sitä.

MITÄ ON AURINKOIHOTTUMA?

Aurinkoihottuma, tai aurinkoallergia kuten sitä myös kutsutaan, johtuu ihon altistumisesta auringon säteille. Se ei ole sama kuin auringonpolttama, mutta usein ihottuma ilmenee jo hyvin lyhyen altistumisajan jälkeen.

Aurinkoihottuma ei ole sama asia kuin ihosyöpä, eikä niiden välillä ole suoraa yhteyttä. Se ei ole vaarallista, mutta on usein epämiellyttävä ja aiheuttaa voimakasta kutinaa. Ihottuman oireina ovat yleensä punaiset, turvonneet pahkurat tai rakkulat.

MIKSI SAAN AURINKOIHOTTUMAA?

Syytä siihen, miksi jotkut saavat aurinkoihottumaa ei tiedetä tarkalleen, mutta se tiedetään, että ihottuma johtuu pääasiassa UVA -säteilystä.

On yleistä, että aurinkoihottuma ilmenee keväällä tai alkukesällä, kun iho ei ole vielä tottunut auringonpaisteeseen. Aurinkoihottuma voi tulla kenelle tahansa, ja siksi on syytä altistaa ihoa auringolla varovaisesti ja käyttää peittäviä vaatteita tai aurinkosuojaa. Vältä myös oleskelua auringonpaisteessa keskipäivällä.

MITEN HOIDAN AURINKOIHOTTUMAA?

Paras tapa ennaltaehkäistä aurinkoihottumaa on käyttää aurinkovoidetta ja lisätä sitä usein päivän aikana.

Jos ihosi on kutiava ja ärtynyt auringonpaisteessa oleskelun jälkeen, aloe vera -voide voi auttaa. Apteekeissa on saatavilla myös esimerkiksi hydrokortisonia sisältäviä voiteita, jos tarvitset jotain tehokkaampaa.

After sun -voide voi myös auttaa rauhoittamaan ihoa.

VOINKO OTTAA AURINKOA, JOS MINULLA ON AURINKOIHOTTUMAA?

Valitettavasti auringonottoa ei suositella, jos sinulla on aurinkoihottumaa. Ja totuus on, että auringossa makaaminen ei tee hyvää kenellekään, olipa aurinkoallergiaa tai ei.

Miten voin saada turvallisen rusketuksen? Monet ihmiset eivät käytä itseruskettavia, koska he eivät pidä tahraisista lakanoista, rumista raidoista ja oudosta hajusta. Ymmärrämme sen täysin. Siksi olemme kehittäneet kotona käytettävän suihkurusketuksen, jonka avulla voit saavuttaa kauniin rusketuksen ja näyttää siltä kuin olisit juuri viettänyt viikon rannalla, vaikka oletkin istunut varjossa!

Tanrevel on helppokäyttöinen - suihkutat vain kotona puhtaalle iholle ja aine kuivuu hetkessä. Lopputulos on tasainen ja kaunis, ja se tuoksuu kesäiseltä kookospähkinältä, eikä ollenkaan pahalta niin kuin monet muut itseruskettavat.

Suihke ei jätä tahroja vaatteisiin kuivuttuaan, ja jos tahroja menee pyyhkeeseen tai muuhun tekstiiliin, ne lähtevät helposti pesussa.

Koska tuote on suihkutettava, sinun ei tarvitse olla huolissasi epätasaisesta ja oranssista lopputuloksesta.

Tanrevel on uusi tapa jäljitellä rusketusta ilman, että kukaan huomaa, ettei se ole aito!

Jos et ole kokeillut vielä, tee se nyt! Tanrevel on täydellinen vaihtoehto heille, jotka ovat herkkiä auringolle. Rusketus ilman terveysriskejä!